Velkommen til Slagter Lund

 Velkommen til slagter lund

Når vi åbner op for det helt nye Halgodt til foråret så bliver det med et helt nyt udbud af spændende og varieret mad. 

Fra de nybyggede madboder ved Halgodt kommer vi til, at tilbyde et spændende udvalg af forskellige og lækre madtilbud. Hele fem forskellige madpartnere og madtemaer bliver en del af det nye Halgodt.  

Slagter Lund bliver en af vores nye madpartnere, og vi glæder os til, at byde velkommen til vores lokale slagter fra Jægersborg Alle. 

Slagter Lund behøver nok ikke nogen større introduktion. Mange kender nok Slagter Lund fra butikken på Jægersborg Alle. Og kender du ikke Slagter Lund fra Jægersborg Alle, så kender du måske Slagter Lund fra Peter Bangs Vej på Frederiksberg, eller fra Torvehallerne i København, hvor vores lokale slagter ejet og ledet af Jan og Mie Lund, også holder til. 

For nogle sæsoner siden afholdt Jan Lund sin 40 årige fødselsdag på Halgodt. Og nu vender han og Mie altså tilbage, og denne gang for, at åbne en madbod ved det nye Halgodt.

Slagter Lund kommer til at byde på lækre danske specialiteter alla street food style. Lækre hjemmelavede burgere med pomfritter bliver en del af menuen som også krydres med ribbenstegssandwich, frikadellesandwich, samt andre lækre danske specialliter der alt sammen vil blive serveret fra Slagter Lunds madbod. 

Velkommen til Slagter Lund. 

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Oktoberfest 2023

Den hyggelig og festlige tradition med Oktoberfest fortsætter når det helt nye Halgodt står klar i 2023. Det er og bliver årets vildeste, sjoveste og mest sociale fest i Skovshoved og Gentofte kommune.

Læs mere »

Betaling
HALGODT modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

HALGODT bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
HALGODT leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

HALGODT vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

HALGODT
Skovshoved Havn 14
2920 Charlottenlund

kontakt@halgodt.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@halgodt.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@skovsersup.dk