Velkommen til en ny sæson!

Opdateret: 17. maj 2020




Vi glæder os til at byde velkommen til en ny sæson onsdag den 20. maj.


I lyset af Covid-19 har vi været nød til at ændre på de aktiviteter og arrangementer som vi ellers havde planlagt for sæsonen. Det bliver således en lidt anderledes sæson i år. Men ikke desto mindre bliver det en sæson med masser af hygge i Skovshoved havn.


Der er nok mange der vælger at afholde ferie i Danmark i år grundet Covid-19, og set i det lys, så har vi i endnu større udstrækning forsøgt, at skabe en stemning af sommer, sol og ikke mindst ferie på Halgodt i denne sæson. Vi har ligeledes besluttet, modsat tidligere sæsoner, at holde åben i hele juli måned.


Vi har lavet flere nye tiltag i denne sæson. Tiltag som skal være med til at hygge endnu mere om vores gæster. Eksempelvis vil du som gæst i denne sæson, når vejret er godt, kunne købe køllige og varme drikkevarer udenfor i vores nye ude bar.


For at øge varieteten og kvaliteten i vores mad tilbud har vi som noget nyt i denne sæson lavet et fast samarbejde med det indiske køkken Dhaba, og Gastrotrucken som laver en klassisk fantastisk burger. Gæster der besøgte os i sidste sæson vil nok kunne genkende disse to køkkener. Som noget nyt vil Dhaba & Gastrotrucken ikke stå med deres foodtruck i denne sæson men serverer mad fra deres helt nyindrettede madcontainer ved Halgodt. Det betyder, at de kan tilbyde en større varietet af mad. Begge køkkener vil være åben samtidigt i de fleste af ugens dage så man kan vælge mellem de to køkkener, og deres retter.


Men der er flere nye tiltag. Tiltag som vi løbende vil annoncerer her på vores website, og på vores sociale medier. Nu glæder vi os bare til at komme i gang, og byde jer velkommen til en ny sæson.


De bedste sommerlige hilsner,

Halgodt teamet

532 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle