Bliv en del af vores team af bartendere i 2021 sæsonen!


Vores lokale forsamlingshus på havnen i Skovshoved, Halgodt, har oplevet en stærkt stigende opbakning siden opstarten i 2018. Vi elsker, og sætter stor pris på, at så mange bakker op om Halgodt, og vi ønsker, at alle vores gæster får en hyggelig og rigtig god oplevelse når de besøger os. Derfor søger vi altid efter bartendere der kan lide, at møde nye mennesker med en smil, og som sætter en ære i, og ønsker, at yde en god imødekommende service. Nu går vi i gang med at finde og sammensætte et team af gode Bartendere til vores 2021 sæson. Vi søger derfor friske, fleksible, pligtopfyldende, arbejdsomme, serviceminded og udadvendte personer som vil hjælpe os med, at servicerer vores gæster i sæsonen som løber fra maj til og med september måned i år.


Vi forventer, at du er arbejdsom og serviceminded, har let til et smil, og så kan du lide, at der hele tiden er noget at lave når du er på arbejde, for der er altid noget, at lave når du er på arbejde hos Halgodt. Vi håber du har lidt erhvervserfaring med dig. Gerne fra noget arbejde hvor du har haft med mennesker, at gøre, og måske endda i en service funktion, måske endda som bartender. Du skal som minimum være fyldt 18 år, og så skal du være klar på, at arbejde minimum to dage om ugen i hele sæsonen. Du skal være klar på, at nogle vagter er i weekenden, og nogle gange til klokken 02.00 om natten.


Vores åbningstider er mellem 15.00 - 22.00 på hverdage, og mellem klokken 12.00 - 24.00 i weekenden. Vejret er ofte en afgørende faktor for hvor travlt der er på Halgodt, og derfor skal du også have noget fleksibilitet.


Hvis du ønsker, at blive en del af vores bartender team i 2021 sæsonen så send os gerne en ansøgning inden den 5. april. Fortæl os lidt om dig selv, din erfaring og personlighed, samt din motivation for, at blive en del af vores bartender team. Du kan sende din ansøgning på: halgodt@gmail.com. Skriv gerne "Ansøgning" i subject. Vi glæder os til at hører fra dig, og måske nyde en sjov sommer sammen med dig som kollega på Halgodt i Skovshoved havn.

618 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle