Bliv en del af et super godt team på Halgodt......

Opdateret: 12. feb. 2020


Vi søger Bartendere, og en Barchef!


Kunne du tænke dig at arbejde på Halgodt i 2020 sæsonen fra start maj til slut september, så læs videre her...…


Søger du et sjovt, spændende og anderledes arbejde, og vil du være en del af Skovshoved & Gentofte kommunes nye "street" sted i Skovshoved havn, så er det måske dig vi søger.


Vi søger Bartendere som er arbejdsom, udadvendt, servicemindet og fleksibel. Du bliver en del af vores barteam på Halgodt, hvor du hjælper os med, at gøre det til en sjov, spændende og hyggelig oplevelse, at besøge os i Skovshoved havn.

Vi forventer også, at det skal være en sjov og god oplevelse for dig, at arbejde hos Halgodt. Men du må forvente, at det kræver hårdt arbejde, og en fleksibel indstilling til arbejdsopgaver og arbejdstider.

Måske har du erfaring fra en café eller bar fra tidligere men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du er fyldt 18 år, og har en god indstilling, et godt humør, er udadvendt og har en servicemindet personlighed.

Ønsker du at søge arbejde som Bartender på Halgodt så send en beskrivelse af dig selv, og fortæl os hvorfor du gerne vil arbejde på Halgodt. Send til, mærket "Bartender": halgodt@gmail.com

Vi søger også en Barchef!

Barchef: Har du solid erfaring fra restaurationsbranchen, og et stort overblik, og er vant til, at holde mange bolde i luften. Du udvikler strukturen i baren, og tager styringen med strukturering og afvikling af selskaber og events. Du er arbejdsom med et stort overblik, du er ansvarlig og pålidelig. Hvis dette er tilfældet, og kunne du tænke dig, at hjælpe med styringen af Halgodt i 2020 sæsonen så skriv til os.

Ønsker du at søge arbejde som Barchef på Halgodt så send en beskrivelse af dig selv, og fortæl os hvorfor du mener du er kvalificeret som Barchef. Send til, mærket "Barchef": halgodt@gmail.com


962 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle