Om Os

Velkommen hos Halgodt

moderne forsamlingshus i Skovshoved. 

Halgodt er et lokalt folkelig åndehul i Skovshoved. Et sted hvor du i uformelle og afslappede omgivelser kan slappe helt af, og nyde suset fra Øresund. Vi holder nemlig til i skønne omgivelser i Skovshoved havn. 

Hos os er alle velkommen, ung som ældre, også dem uden tilknytning til klubberne i havnen, og dem uden båd i havnen. Hos os mødes venner, familie og kollegaer til afslappet og uformel samvær og hygge. 

Vi er et socialt aktivt forsamlingshus der dyrker det lokale fælleskab. Vi afholder løbende sjove og spændende aktiviteter. Her på sitet, og på vores sociale medier, kan du læse mere om de aktiviteter & events vi har planlagt.

Vi har tre sæsoner på Halgodt som du kan læse mere om herunder. 

Ønsker du en aktiv dag på Øresund

Så besøg vores Skovshoved Surf & SUP Center der ligger ved Halgodt. Der kan du leje stand-up-paddleboards, og afprøve om Danmarks hurtigst voksende vandsport er noget for dig.

Ved Halgodt afholder vi hele året spændende og sjove aktiviteter og events. Alle aktiviteter og events annonceres løbende på vores sociale medier, og her på siden.

Åbningstider Høst- og Tøbrudssæson (oktober - marts)

Halgodt

Vi serverer mad fra vores indendørs køkken gennem hele høst- og tøbrudssæsonen. Hver uge har vi besøg af forskellige køkkener i sæsonen, og du kan følge med i hvilken køkken der besøger os på vores Facebook eller Instagram site. 
 
Der serveres mad mandag til torsdag fra kl. 17.00. 
Lørdag og søndag serverer vi mad (frokost) allerede fra kl. 12.00. 

aktiviteter og arrangementer

Vi har lejlighedsvis aktiviteter og arrangementer som kan have indflydelse på vores åbningstid. Hold dig derfor løbende opdateret – følg os på: 

de tre årstid sæsoner på Halgodt

Sommer, høst & tøbrud er vores tre forskellige tema sæsoner

Vores sommer sæson starter i påsken, og slutter omkring den 1. oktober. Sommer sæsonen har vores ude terrasse, og madboderne som centrum. Vi byder på afslappet sommer og sol stemning krydret med spændende, sjove og alsidige aktiviteter og events. Det er en tradition, at årets sommer sæson afsluttes med årets Oktoberfest. Vi holder åben alle dage. 

Vores Høst sæson starter omkring 1. oktober, og slutter i december. Vi afholder i Høst sæsonen en blanding af private selskaber, og virksomheds arrangementer. På udvalgte dage afholder vi aktiviteter og events åben for alle. Høst sæsonen afsluttes med det årlige Skovshoved julemarked. 

Vores Tøbruds sæson løber fra 1. januar, og slutter omkring påske. Tøbruds sæsonen byder på forskellige kulturelle arrangementer og events, ofte åben for alle. Vi afholder i denne sæson alt fra galleri udstillinger, forelæsninger, teater til kulturelle tema events. Det er den kreative sæson hvor alt kan ske!

Baggrund for, Idé og tankerne bag, samt visionen og målsætningen med Halgodt

Hvis du har besøgt Halgodt har du måske tænkt over hvad det egentlig er for et finurligt sted. Ligesom mange andre af vores gæster har du måske konkluderet, at stedet nok bare en sjov og skør idé. Men faktisk er bagtanken og ideen med forsamlingshuset, Halgodt, skabt med en mere nuanceret vision og målsætning. Baggrund og idé: Skovshoved havn har i mange år fremstået som en lidt kedelig havn. En

Læs mere »