OKTOBERFEST 2022

Oktoberfest 2022

Det er en tradition, at vi annoncerer næste års Oktoberfest kort efter den afsluttede. 2022 sæsonens sjoveste, hyggeligste og største fest i Skovshoved, Oktoberfest, er nu kalenderlagt! BEMÆRK! At der i 2022 kun afholdes Oktoberfest én dag! Der er kun Oktoberfest om lørdagen den 24. september hvilket skyldes at sæsonens Oktoberfest afholdes i det helt nye Halgodt som kan rumme flere gæster. Hvilken fest det bliver!

Traditionen med Oktoberfest i Skovshoved er blevet en populær folkefest i området. Det er en høstfest hvor familie, venner og bekendte mødes i festligt lag til sjov og festlig hygge på havnen i Skovshoved. Mange af deltagerne har været med tidligere år, og glæder sig til en aften fyldt med glade og festlige mennesker.

Der bliver i bedste Oktoberfeststil danset på borde og bænke, der bliver sunget så taget på det nye Halgodt løfter sig med på når den fantastiske DJ Mehlhorn Hansen smider om sig med tyske Oktoberfest slagere. Der er ingen tvivl om at DJ Mehlhorn Hansen vil sørge for en sublim Oktoberfest stemning der starter både dansekæder og siddende robåde på gulvet. Det bliver den første Oktoberfest i vores helt nye og større omgivelser på det nye Halgodt.

Det nye Halgodt bliver større end det tidligere Halgodt, og derfor kan der være flere gæster end tidligere. Derfor afholdes Oktoberfest ikke som tidligere over to dage men kun en enkelt dag, lørdag den 24. september 2022. Men til gengæld bliver det noget af en Oktoberfest når omkring 400 Oktoberfest glade gæster deltager i 2022 sæsonens sidste men største fest – Oktoberfest!

Det er en meget populær og traditionsrig fest som altid er udsolgt på dagen. Så køb din billet allerede i dag hvis du vil sikre dig plads til årets fest i det helt nye Halgodt. På Oktoberfest menuen står frisk pattegris med lækkert tilbehør. Billetprisen indeholder mad ad libitum, samt den første liter øl som serveres ved ankomst.

Og ja en Oktoberfest er bare sjovere når man er iført Lederhosen eller Dirdl! (Tøj kan købes på Partyking.dk)

Velkommen til Oktoberfest 2022 i Skovshoved.

Del gerne dette event

Betaling
HALGODT modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

HALGODT bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
HALGODT leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

HALGODT vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

HALGODT
Skovshoved Havn 14
2920 Charlottenlund

kontakt@halgodt.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@halgodt.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@skovsersup.dk