Social Foodies

En social bæredygtig smagsoplevelse

#sociALFOODIES

Social Foodies tilbyder lækre desserter lavet af råvarer og produkter af høj kvalitet. Alt er hjemmelavet med fokus på den gode smagsoplevelse. 

Hos Social Foodies kan hele familien finde et spændende og varieret udvalg af is, shakes, smoothies, flødeboller og chokoladebarer. 

Når du køber vores produkter støtter du samtidigt socialt- og økonomisk udsatte mennesker i Afrika. Vores samarbejdspartnere sikrer, at de lokale småbøder og fabriksansatte har et fast job med gode arbejdsforhold med en løn, der gør dem i stand til, at forsørge deres familier, forbedre lokalsamfundet og sikre deres børns fremtid. 

Det sociale afkast er kernen i vores forretning. Vi vil skabe menneskelig værdi for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi stiller krav om, at værdikæden i vores Social Food skal være socialt bæredygtige. Det er mennesket over profitten, og det kalder vi for Value for Many.

Social Foodies er stiftet af lokale Thor Thorøe. Siden er Fritz Van Hauen og Casper Scheibye kommet med, alle lokale drenge. 

Vi glæder os til, at byde dig på Social Foodies univers af lækre desserter ved Halgodt.  

Social Foodies logo

udvalgte varer

Åbningstider

sociale medier