PASTA LA PASTA

Produceret i Italien - tilberedt på halgodt

Lækre pasta retter som var du i Italien.

Pasta La Pasta byder på håndlavet pasta og saucer lavet i Pasta La Pasta´`´´’s eget køkken i en lille landsby i Piemonte, Norditalien. Alle råvarer der anvendes er lokale og af bedste kvalitet, og det kan smages! 

Udover lækre pasta retter byder Pasta La Pasta’s menukort også på lækre salater, samt antipasti forretter. Velkommen i den Italienske del af Halgodt. 

Bag Pasta La Pasta står Morten Paaske. Morten har et gastronomisk CV af den mildest talt imponerende slags. Udlært fra Michelin-restauranten Formel B på Frederiksberg, vinder af VM for unge kokke med U25-landsholdet for en håndfuld år tilbage, og kok på 3-stjernede Alinea i Chicago. 

Og ja da, så har Morten også lavet italiensk mad ved vulkanen Etna på Sicilien og været kok for Kronpris Frederik i en periode. 

Nu byder Morten på lækre og autentiske Italienske pasta retter ved Halgodt. 

Pasta La Pasta Logo

populære retter

  • GNOCCHI & POMODORO 85,-

    Gnocchi "Val Varaita" med cherrytomatsauce, stracciatella-ost, frisk grøn pesto og pinjekerner. Extra: Parmesan - Bacon - Chili

  • RIGATONI & BOLOGNESE 95,-

    Rigatoni pasta med slow-cooked Bolognese di Salsiccia, pesto Genovese og frisk Basilikum og Oregano. Extra: Parmesan - Bacon - Chili

  • LARDO & PARMIGIANO 105,-

    Fagottini pasta fyldt med lardo, med cremet parmesansauce, røget bacon, ærter og frisk kværnet sort peber. Extra: Parmesan - Chili – Frisk Trøffel

  • ORECCHIETTE & BURRATA 115,-

    Orecchiette pasta med med cherrytomat sauce, frisk burrata ost, pesto Genovese og frisk basilikum. Extra: Parmesan - Bacon – Chili

  • CAPRESE DI BURRATA 75,-

    Økologisk Burrata-ost, med cherrytomater, pesto Genovese og frisk basilikum. Extra: Parmesan - Chili

Åbningstider

sociale medier