PASTA LA PASTA

Produceret i Italien - tilberedt på halgodt

Pasta la Pasta er en smag af piemonte tænkt af Morten Paaske Christensen.

Ved Halgodt kan du nyde Pasta La Pasta’s univers af lækre pasta retter udtænkt af Morten Paaske Christensen. 

Morten har et gastronomisk CV af den mildest talt imponerende slags: Udlært fra Michelin-restauranten Formel B på Frederiksberg, vinder af VM for unge kokke med U25-landsholdet for en håndfuld år tilbage og kok på 3-stjernede Alinea i Chicago. Nåh ja, så har Morten også lavet italiensk mad ved en vulkan på Sicilien OG været kok for Kronprins Frederik.

Og så er der køkkenet. I køkkenet hersker skarpe linjer, pletfri orden og masser af fintunet teknologi. Specielle pastagrave fyldt med boblende vand er indstillet til at koge forskellige typer pasta på et præcist antal sekunder. Intet er overladt til tilfældighederne.

Pastaen er håndlavet af en lille, lokal familie i Piemonte, som Pasta La Pasta har et tæt samarbejde med og saucerne er lavet i en lille landsby i Torino. Kokketeamet har – med Morten i spidsen – inddrage teknikker og viden fra Michelin-universet for at hæve den klassiske og simple, italienske pasta til nye luftlag.

Det resulterer bl.a. i små, takkede pastapuder kaldet ’plin’ med cremet parmesansauce og sort trøffel, samt panzerotti-pasta fyldt med spinat og ricotta med røgede mandler. For ikke at nævne en bolognese, som du aldrig har fået den før. Den langtidstilberedte ragu toppes med dadeltomater dehydreret ved 65 grader i 5-6 timer for at opnå den perfekte karamelliseringsgrad. Naturligvis!

Kom og nyd Pasta La Pasta ved Halgodt.

Pasta La Pasta Logo

Åbningstider

sociale medier