Madboder

Nyd lækker street food ved Halgodt

Vores madpartnere

Ved Halgodt kan du nyde lækker street food serveret af nogle af Danmarks bedste street food køkkener. Her på siden kan du få en præsentation af vores madpartnere, og se deres menukort. 

Vores madpartnere er nøje udvalgt med ønsket om, at tilbyde en spændende variation af lækker street food med god kvalitet. 

Alt efter vejret kan du nyde maden inde eller udenfor på vores terrasser eller i vores gårdhave. 

Du kan nyde vores mad til frokost eller som et lækkert uformelt måltid om aftenen. Bemærk vores madpartnere kan have forskellige åbningstider. Læs mere om åbningstider herunder i beskrivelsen af de enkelte madpartnere.

Vi serverer lækker street food

Kom og nyd lækker street food serveret af vores madpartnere. Vi hylder det simple street køkken der løbende varieres og suppleres med nye retter der tilpasses vejret og årstiden. Vi har tre madboder med lækre traditionelle retter, og en madbod med fokus på dessert.  

Mød vores madpartnere

Når du besøger Halgodt kan du tage en smagssmuttur til en lille landsby i Piemonte, Norditalien. Her fremstiller Pasta La Pasta i eget køkken deres pasta og saucer lavet af lokale råvarer af bedste kvalitet, og det kan smages! 

Pasta La Pasta byder også på lækre salater, samt antipasti forretter. Klik på “Info & menukort” herunder, og se deres menukort og læs mere om Pasta La Pasta. 

Skovshoved har fået sin helt egen urban street seafood restaurant. Ved Halgodt byder Skovshoved Fisk på lækre seafood retter. Køb dagens “catch” af fisk eller nyd nogle af de andre lækre seafood retter som Skovshoved Fisk har på menukortet. 

Alle fisk serveres frisk fanget fra dansk farvand. Retterne tilberedes af de to kokke med speciale i seafood, Frederik & Cecilie.  

Kom og nyd alt godt fra havet ved Halgodt i Skovshoved havn. 

Ved Halgodt kan du nyde Social Foodies udvalg af lækker is, shakes, flødeboller og chokoladebarer.  

Stiftet og drevet af lokale entusiaster bosiddende i vores lokalområde er vi glade for, at have et fælles lokalt engagement med Social Foodies, og samtidig glade for, at støtte deres sociale engagement i Afrika.  

Klik på “info & menukort” herunder og læs mere om Social Foodies, og deres produktudvalg ved Halgodt.