LEJ HALGODT

Når din virksomhed søger noget anderledes & hyggeligt

når du søger noget specielt og anderledes

Søger din virksomhed et anderledes hyggeligt sted til afholdelse af en virksomheds event, så er Halgodt stedet. 

Vi byder på en fantastisk ramme med skøn atmosfære. Med en beliggenhed i Skovshoved havn helt ned til vandet, og med udsigt udover Øresund, kan Halgodt noget helt specielt. Uanset om du skal afholde større møder, medarbejder teambuilding, konferencer, kundearrangementer, produktudstillinger, symposier, pressemøder eller noget festligt som virksomhedens årlige julefrokost, så byder rammerne ved Halgodt på noget helt specielt.  

Vi tilbyder en ramme som dine medarbejdere eller kunder aldrig glemmer hvor både lokation, stemning og atmosfære er uforglemmelig.  

Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med at udnytte dem. Vi spare gerne med jer om, at sammensætte den helt rigtige løsning for jeres virksomhed.   

Fra kl. 06.00 til 02.00 om natten kan du råde over Halgodt. Så skal du starte tidligt og slutte sent så finder vi ud af det.

Vores madpartnere står klar til, at hjælpe med bespisning. De tilbyder lækre frokost- og middagsretter, samt dessert. Med andre ord alt du behøver for at sammensætte en spændende menu tilpasset ønsker og event. 

Vi udlejer Halgodt i Høst og Tøbrudssæsonen fra 1. oktober frem til 1. april. 

Skriv endelig til os, og fortæl mere om din virksomheds behov og tanker, så tager vi gerne en opfølgende snak om muligheder for afholdelse af din næste virksomhedsevent hos Halgodt.

vigtig info om leje af halgodt