LEJ HALGODT

Et anderledes & hyggeligt rum i Skovshoved

Søger du et anderledes og hyggeligt rum

til afholdelse af et privat- eller virksomheds arrangement så har du mulighed for at leje Halgodt.

Halgodt har gennem tiderne været ramme for forskellige private- og virksomheds arrangementer hvor alt fra bryllup, fødselsdage, barnedåb, pressemøder, teambuilding, konferencer har været afholdt.  

Når du afholder dit arrangement eller din event hos Halgodt bliver vores afslappede og anderledes puls en del af dit arrangement eller event. Det skaber en helt speciel stemningsfuld atmosfære. 

Vi hjælper selvfølgelig med alt det praktiske i forbindelse med dit arrangement eller event så vi sammen sikre, at det bliver en uforglemmelig begivenhed.

vigtig info om leje af halgodt

Lej til Erhverv

når du søger noget specielt og anderledes

en fantastisk ramme med en skøn atmosfære

Afhold dit møde eller en virksomheds event på Halgodt. Vi byder på en fantastisk ramme med skøn atmosfære.

Hos os kan du afholde et møde med ganske få deltagere men du kan også afholde møde, konference, symposier eller eksempelvis pressemøde for flere hundrede deltagere. Mulighederne er mange, og vi hjælper selvfølgelig med, at gøre dit arrangement eller din event til noget specielt og vellykket.  

Vi udlejer kun Halgodt til arrangementer og events i Høstsæsonen. Men du kan hele året leje vores Captains Lounge der giver mulighed for mødeafholdelse for op til 20 personer i et lukket mødelokale.  

Skriv til os, og fortæl mere om dit behov og tanker så tager vi gerne en opfølgende snak om muligheder for afholdelse af din næste event eller møde hos Halgodt.