PAPA’S GOT A BRAND NEW BAG – JAMES BROWN TRIBUTE

”Original og overumplende soul-minimalisme. Afsættet er James Brown, men lyden så original fra disse københavnske veteraner, der i den grad fik skovlen under mig i går..”

Sådan starter Gaffas anmelder, Torben Holleufer, sin 5-stjernede koncert anmeldelse med Papas Got A Brand New Bag.

Fredag den 26. maj spiller Papas GBNB weekenden i gang med en med garanti festlig funky soulfull fredagsbar. En fredagsbar hvor hele hallen danser. Det kan vi med garanti sige efter vi selv har oplevet Papas GBNB til koncert.

Gennem de sidste 20 år har Papa’s Got A Brand New Bag adskillige gange vundet de uofficielle mesterskaber i funk og været en garant for fyldte dansegulve til fester og på klubber.

James Browns sublime energi, groove og arrangementer er udgangspunktet og det dna, bandet er skabt af. Men i livesituationen tilføjes der en kreativitet og en fleksibel leg med genren, der også udvides med sublim rap fra brødrene Al og Kuku Agami.

Bandet har de sidste par år haft en ekstra udvidelse og har været fundamentet for forskellige gæstesangere, der har lagt deres sjæl i Mr. Browns sange – bl.a. Bobo Moreno, James Sampson, Temu Bacot, Debbie Sledge og den svenske soul konge Eric Gadd. 

Papa’s Got A Brand New Bag er lyden af den fest, du har altid drømt om – med skarpe blæsere, rå vokalister, et stædigt groove og et dynamisk sceneshow fra den 9 mands store band. 

Velkommen til en helt fantastisk festlig fredagsbar på det helt nye Halgodt.

Del gerne dette event

Oktoberfest 2023

Den hyggelig og festlige tradition med Oktoberfest fortsætter når det helt nye Halgodt står klar i 2023. Det er og bliver årets vildeste, sjoveste og mest sociale fest i Skovshoved og Gentofte kommune.

Læs mere »

Betaling
HALGODT modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

HALGODT bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
HALGODT leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

HALGODT vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

HALGODT
Skovshoved Havn 14
2920 Charlottenlund

kontakt@halgodt.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@halgodt.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@skovsersup.dk