ons. 23. jun. | Charlottenlund

Velkommen til Skt. Hans aften med Bobo Moreno på Halgodt!

Skt. Hans aften på Halgodt er blevet en glad og hyggelig tradition i Skovshoved.
Billetter sælges ikke
Velkommen til Skt. Hans aften med Bobo Moreno på Halgodt!

Time & Location

23. jun. 18.00
Charlottenlund, Skovshoved Havn 14, 2920 Charlottenlund, Danmark

About the Event

Skt. Hans aften på Halgodt med Bobo Moreno!

Velkommen til dette års Skt. Hans aften på Halgodt. Traditionen tro bliver det en hyggelig aften i venner og families gode selskab på havnen i Skovshoved. Traditionen tro byder vi på underholdning og masser af god maritim stemning ved vores bådhaller. 

Dette års Skt. Hans aften byder på live musik fra en af vores lokale musikere, Bobo Moreno. 

Bobo Moreno vil med et skønt mix af blød jazzy soul give vores gæster en uforglemmelig hyggelig musikalsk Skt. Hans aften på Halgodt. Bobo Moreno er vokset op med musikken, og har tidligere tourneret med Sanne Salomonsen og medvirket på D-A-D album, og Bobo Moreno har ofte været et af hovednavnene på Copenhagen Jazz Festival. Bobo Moreno vandt i 2014 Gentofte Kommunes kulturpris. Velkommen hjem Bobo - vi glæder os til dit besøg! 

Vi opsætter alt hvad vi har man kan sidde ved, og på, denne aften. Men vi ved af erfaring det slet ikke er nok, og derfor er det helt fint, om muligt, selv at medbringe et lille bord og/eller stol som du/i kan sidde ved denne aften. 

Vi supplerer denne aften med en ekstra madbod men kom nu alligevel i god tid da der nok må forventes lidt efterspørgsel i madboderne. Begge vores barer, ude som inde, er åben så alle kan roligt forvente, at vi har masser af gode lækre kolde drikkevarer klar til jer. 

Vi må ikke tænde bål i havnen men vi tænder nu alligevel vores lille bålfad omkring kl. 21.00 hvor den lille heks vil futte afsted til Bloksbjerg. 

Skulle det blive dårligt vejr så rykker vi indenfor på Halgodt. Mere information om arrangementet, og om arrangementet eventuelt flyttes indenfor, vil følge når vi kommer tættere på Skt. Hans aften. 

Vi glæder os til at byde velkommen til endnu en hyggelig Skt Hans aften på Halgodt i Skovshoved.  

 

Share This Event