lør. 04. sep. | Charlottenlund

Skovser krebsegilde på Halgodt

Man kan ikke længere tilmelde sig
Skovser krebsegilde på Halgodt

Time & Location

04. sep. 17.00
Charlottenlund, Skovshoved Havn 14, 2920 Charlottenlund, Danmark

About the Event

Skovser krebsegilde på Halgodt!  Det er endelig lykkes os, at få arrangeret et Krebsegilde på Halgodt. Noget som vi har ønsket os i flere sæsoner men som først nu i denne sæson er lykkes - og hold op vi glæder os!  Den svenske sommertradition med krebsegilde tager turen over Øresund denne lørdag på Halgodt. Og vi vil hygge os med Skovser krebsegilde på samme måde som hinsidan. Vi ved godt at krebsegilde efter den svenske tradition afholdes i august men vi har skubbet traditionen nogle dage ind i den første weekend af september.

Vores krebsegilde byder på lækre krebs serveret og suppleret med lækker pølse, ost og brød. Og så har vi masser af snaps som hører sig til et ordentlig krebsegilde. Som i bedste forsamlingshus og Halgodt stil er dette en meget social event hvor man sidder ved langborde sammen med venner eller familie. Men der vil også sidde andre ved bordene, og derfor bliver det måske det største krebsegilde du nogensinde har været til? Der er i hvert tilfælde rig lejlighed til at falde i snak med mange andre hyggelige gæster ved bordene på Halgodt. Har du været til Oktoberfest på Halgodt så kender du stemningen! Hvad får du med din adgangsbillet til krebsegilde: Når du køber en adgangsbillet til vores Skovser krebsegilde så får du 30 krebs svarende til 1 kg. krebs, samt et lille udvalg af lækker pølse, ost og brød. Med i prisen er der også en enkelt snaps (4 cl.) som serveres ved bordet. Ønsker du at supplerer med flere krebs kan du tilkøbe ekstra krebs. Ekstra krebs købes i portioner af 30 stk. (1 kilo) som eventuelt kan deles mellem flere i dit selskab.   Vi sørger for et lille men godt udvalg af gode snaps som kan købes efter behag i baren hvor der også serveres andre drikkevarer som øl og vin til krebsegildet.

Velkommen til Skovser krebsegilde på Halgodt lørdag den 4. september - vi glæder os til en hyggelig dag i jeres selskab! 

Køb din billet til Skovser krebsegilde her: Krebsegilde på Halgodt! | Billetter | Charlottenlund | Mad & Drikke | Billetto — Denmark (HUSK! at køb af ekstra krebs ikke giver adgang til selve arrangementet!)

Share This Event