fre. 18. jun. | Charlottenlund

Klubien & Co. - Danseorkestret

Kom til Intim koncert med en af 80'ernes største danske musikalske navne.
Billetter sælges ikke
Klubien & Co. - Danseorkestret

Time & Location

18. jun. 20.00
Charlottenlund, Skovshoved Havn 14, 2920 Charlottenlund, Danmark

About the Event

Kom til Intim koncert med en af 80'ernes største danske musikalske navne.

Jørgen Klubien med Danseorkestret har sat et kæmpe fodtryk på den danske musikscene, og fik kultstatus med kæmpe hits som "Kom tilbage nu" & "Regndans".   Nu kommer Jørgen Klubien, som er en af vores lokal bosiddende drenge, endelig på besøg i vores forsamlingshus til en intim koncert hvor han synger mange af Danseorkestrets store hits. 

Det er noget som vi har glædet os rigtig meget til som endelig sker, efter flere forsøg. Det bliver en yderst intim koncert hvor et begrænset antal deltagere kommer helt tæt på en af 80'ernes største danske musikalske navne når Jørgen Klubien så godt som spiller i sin egen baghave når han gæster Halgodt.   

Mon ikke det bliver med et kæmpe engagement, og med stor indlevelse, når Jørgen Klubien denne aften synger Danseorkestrets sange som flere generationer næsten kan udenad. Vi tror det bliver en koncert som deltagerne vil huske i rigtig lang tid.  

Grundet restriktionerne bliver det en meget intim koncert med færre gæster end normalt. Det bliver også en sidende koncert hvilket nok bliver rigtig svært for mange. Uanset er vi sikker på, at oplevelsen vil være en ud af kroppen fantastisk oplevelse, og det er jo trods alt tilladt at synge stemmen i bund, og mon ikke den bliver det denne aften, det tror vi!    

Vi glæder os til at få Jørgen Klubien & Co. på besøg, og byder alle de heldige deltagere velkommen til denne unikke oplevelse på Halgodt den 18. juni. Køb din billet her: 

Klubien & Co. spiller Danseorkestret | Billetter | Charlottenlund | Musik | Billetto — Denmark

Bemærk! at det kræver Corona-pas eller en negativ covid-test som ikke er mere end 72 timer gammel for, at komme ind til koncerten. Billetten refunderes ikke hvis man ikke har forholdet i orden.

Share This Event