fre. 19. jun. | Skovshoved Havn 14

Gangway Live!

Fredagsmusik på Skovshoved Sommer Festival!
Registration is Closed
Gangway Live!

Time & Location

19. jun. 2020 20.00
Skovshoved Havn 14, Skovshoved Havn 14, 2920 Charlottenlund, Danmark

About the Event

Mon ikke de kommer til at hører os helt ovre på den anden side af Øresund når vi i Skovshoved skråler med på "My girl and me" når et af Danmarks igennem tiderne mest ikoniske bands spiller på Halgodt i forbindelse med Skovshoved Sommer Festival. 

Så "Whatever it is" du måske skulle have planlagt den 19. juni så få det lavet om! Du skal selvføligelig være med når Gangway spiller en "Colourful combinations" af ørehængere. Det bliver en aften som vi aldrig ønsker skal "Going away", og hvor vi håber Gangway drengene "Never say Goodbye". Uanset vejret bliver temperaturen høj denne sommeraften i Skovshoved med "Thermometer song", og det bliver en af de aftener vi "Don't want to go home". Men når "The Party is Over" så vil det være en af de aftener som vi vil huske i Skovshoved - i lang tid!  

Forrige år vendte Gangway tilbage med et brag og viste publikum, at de ikke havde glemt, hvordan det er at spille koncerter. Siden da har firserheltene spillet en lang række anmelderroste koncerter, hvor blandt andet Gaffa kvitterede med 5 stjerner, da de i foråret 2019 ramte Store Vega: 

”’My Girl and Me’ sætter punktum for en stor aften, der demonstrerer, at Gangway i den grad er tilbage. Bare der ikke går 23 år inden næste album”.

Nu kan du chancen for, at opleve Gangway. Gangway spiller kun ganske få steder i 2020, og Skovshoved er altså et af de få steder hvor de kan opleves. Vi på Halgodt glæder os balstyrisk til denne aften i selskab med det ikoniske band, og til at give alle vore gæster en aften de kommer til at huske i lang tid!   

Share This Event