tor. 19. aug. | Charlottenlund

Erann DD live på Halgodt!

Intim koncert med Erann DD. Kom helt tæt på en af 90ernes største danske sangere.
Man kan ikke længere tilmelde sig
Erann DD live på Halgodt!

Time & Location

19. aug. 20.00
Charlottenlund, Skovshoved Havn 14, 2920 Charlottenlund, Danmark

About the Event

Køb din billet her: Intim koncert med Erann DD på Halgodt | Billetter | Charlottenlund | Musik | Billetto — Denmark

Kom og oplev en super hyggelig intim koncert med Erann DD på Halgodt. Vi vil denne aften byde på det bedste af Erann DD krydret med den specielle hyggelige Halgodt stemning.  Vi glæder os til at byde velkommen til Erann DD som er en af de mest kendte danske sangere fra hans årgang -de glade 90ere. Han debuterede som sanger i funkbandet Zapp Zapp i starten af 1990'erne. Fra 1995 til 1996 udsendte han to albummer med duoen Drori-Hansen Furniture, der bestod af Erann på frontvokal og gymnasiekammeraten Casper Hansen på bas.

Erann debuterede som soloartist med det dobbelt platin-sælgende album "Still Believing" i 2000, der solgte mere end 125.000 eksemplarer. I 2001 vandt han en Danish Music Award for Årets nye danske navn, foruden at være nomineret i yderligere fire kategorier. Samme år sang han duet med Karen Busck på "Hjertet ser" fra Buscks album af samme navn. I 2003 udsendte Erann albummet "That´s the Way for Me" og udvælges af Folkegaven 2004 til at skrive sangen "When You Hold Me" i anledning af Kronprins Frederik og Prinsesse Marys bryllup den 14. maj 2004.Sangen gik direkte ind som nummer et på airplay-listen, og ved udgivelsen ligeledes nummer et på single-hitlisten, med et salg på 24.000 eksemplarer i den første uge.

Den 28. august 2006 udkom hans tredje album, "Erann", og den 26. oktober 2009 udsendte Erann sit første og eneste dansksprogede album, "Byen kalder".

I maj 2011 udkom singlen "Fell in Love" på Eranns eget selskab, Fox Off Production. Sangen er skrevet i samarbejde med Nik & Jay og produceret af house-producerteamet Deeper People. "Fell in Love" er første single fra Erann's femte studiealbum, der bl.a. er produceret af Jon & Jules. Vi glæder os til denne hyggelige aften i selskab med Erann DD på Halgodt.

Køb din billet her: Intim koncert med Erann DD på Halgodt | Billetter | Charlottenlund | Musik | Billetto — Denmark

Share This Event