Et smugkig på det nye Halgodt

Når Halgodt åbner for sæsonen 2022 bliver det i helt nye rammer. Gentofte kommune har udlejet en byggegrund i sydenden af Skovshoved havn til opførelse af et helt nyt Halgodt, og vi glæder os til at byde velkommen. 

Vi er overvældet over den store interesse vi oplever for det nye Halgodt, og derfor vil vi med dette blog spot fortælle lidt om tankerne bag det nye sted. Vi vil samtidig give en lille visuel smagsprøve på det nye Halgodt. 

Vi har gennem hele efteråret arbejdet intens på, at gennemtænke, tegne og planlægge det nye Halgodt. Vi har afleveret en byggeansøgning hos kommunen, og afventer nu sagsbehandling. Forhåbentlig kan denne snart finde sted så vi kan tage første spadestik, og komme i gang med at bygge det nye sted. 

På mange områder bliver det et helt nyt Halgodt, og så alligevel ikke. For det har fra starten været vigtigt for os, at sjælen og charmen i vores populære forsamlingshus bevares. Det skal fortsat være et socialt folkeligt mødested med masser af aktivitet i en uformel og afslappet profil. 

Den nye Halgodt bygning……….

Billede animation: Den nye Halgodt bygning set fra syd mod nord på byggefeltet. 

Den nye bygning bliver placeret på langs i nordsiden af byggefeltet. Her vil bygning smelte naturligt sammen med en gårdhave med træpergola, og en opdateret version af vores populære roof-top terrasse. 

Det har været meget vigtigt for os, at det nye Halgodt fik en arkitektonisk profil der opfylder vores målsætning om, at videreføre det autentiske maritime udtryk, et udtryk som falder naturligt ind i havnens miljø. 

Den nye Halgodt bygning er tegnet af de Internationalt anerkendte og lokalt bosiddende arkitekter, Signe Stephensen og Christoffer Harlang, der blandt andet har tegnet Hammershus besøgscenter på Bornholm. 

Bygningen får sin helt egen sjæl i havnen. Det bliver en bygning som med sit eget åbne og omfavnende udtryk indbyder til socialt fællesskab. Bygningen vil blive opført i træ malet i den samme svenskrøde farve, og med sort tag, som andre bygninger i havnen. 

Billede animation: Den nye Halgodt bygning set fra sydvest mod nordøst på byggefeltet. 

Den sydvendte facade har tre store foldedøre der åbner bygningen op ud mod den udendørs terrasse. Samme struktur gør sig gældende på den nord vendte facade. Det bliver derfor en meget åben, lys og indbydende bygning. Formålet er at inde arealet smelter naturligt sammen med det udendørs terrasse. På den måde får du fornemmelsen af socialt samvær, havnen og Øresund uanset om du sidder inde eller ude. 

Den nyopførte bygning vil have et næsten dobbelt så stort gæsteareal som på det tidligere Halgodt hvilket giver nogle spændende fleksible muligheder. Udover en bar vil bygningen også have et indbygget street food køkken, og så glæder vi os til at tilbyde vores gæster ordentlige sanitetsforhold med adgang til toiletter. Der er også en “Captains Lounge” som bliver et multianvendeligt rum til afholdelse af små selskaber, som mødelokale, eller til omklædning for musikerne der optræder på Halgodt. 

Billede animation: Indenfor giver en kombination af trækonstruktion og rå gulve et rustikt udtryk. 

Indenfor på det nye Halgodt vil du blive mødt af den samme rå- og rustikke bådhals fornemmelse som i de tidligere lokaler. Den specielle og skøre maritime Halgodt stemning vil blive videreført i stil og interiør. 

Når du befinder dig indenfor vil de store glasdøre sørge for, at du har en fornemmelse af, at sidde omkranset af havnens charme, og vandet. Det åbne lokale er sammenhængende med den hyggelige gårdhave der tilbyder læ fra vinden men hvor du under åben himmel kan fornemme suset fra Øresund, og havnens liv. 

Billede illustration: Gårdhaven hvor man under åben himmel kan nyde suset fra Øresund i læ fra vinden i godt og hyggeligt selskab. 

Den nye Halgodt bygning vil sætte nye miljømæssige standarder, ikke alene i havnen, men i hele kommunen. For bygningen bliver isoleret efter de nyeste standarder, og opvarmning vil ske med gulvvarme leveret af varmepumper der henter deres strøm fra solceller på taget. Solceller som vil gøre stedet tæt på energi selvforsynende og dermed co2 neutral. 

Det nye Halgodt – gammelt vand på nye flasker! Med en isoleret bygning åbner der sig helt nye muligheder for helårs anvendelse af Halgodt. Vi ønsker med det nye Halgodt, at bidrage til liv i havnen, hele året rundt. Men det er tanken, at det åbne Halgodt forsamlingshus fortsætter som et sæson åbningssted. Fremover vil Halgodt åbne i Påsken, og lukke igen omkring den 1. oktober umiddelbart efter den årlige Oktoberfest. Derefter vil efteråret have et helt andet tema med private- og virksomhedsarrangementer, samt sjove og spændende events åben for alle. På den anden side af nytår er det tanken, at afholde kulturelle arrangementer, indtil der igen åbnes op for forsamlingshuset i Påsken. På den måde bliver det fremtidige Halgodt et spændende, uforudsigeligt, anderledes, alsidig og mangfoldigt folkeligt aktivitetssted. 

De nye udendørs rammer åbner op for, at vi kan tilbyde et større og mere alsidigt madtilbud, og det glæder vi os til. Mange af vores gæster er tilvendende gæster, og for dem bliver det helt sikkert til stor glæde, at vi på det nye Halgodt, kan tilbyde et større og mere nuanceret udbud af god street food med en spændende varietet. Vi vil løbende annoncerer de madpartnere som kommer til at blive en del af det nye Halgodt. 

Skovshoved Surf & SUP Center – et samlingssted for forskellig vandsport Som noget helt nyt i Skovshoved havn lancerer vi et Surf & SUP Center. Det kommer til at ligge i forlængelse af Halgodt ud mod Øresund. 

Illustreret tegning af tankerne bag det nye Skovshoved Surf & SUP Center.

Tanken med det nye center er, at skabe sjov og spændende aktivitet for familien, vennerne, kollegaerne, turister og alle andre der ønsker en sjov og hyggelig dag ved Øresund. Med en åben for alle profil kan du her dyrke vandsport uden, at være medlem af klubberne i havnen. 

Ved det nye Skovshoved Surf & SUP Center kan man mødes med andre der dyrker vandsport. Du kan afprøve om verdens hurtigst voksende vandsport, stand-up-paddleboarding (SUP), er noget for dig. Du kan nemlig leje SUP, og nyde en dag på vandet, og er du nybegynder kan en instruktør hjælpe dig i gang. Det nye center er tænkt som et socialt vandsports aktivitetsrum i havnen, hvor du mødes med andre der har interesse for vandsport. 

Forhåbentlig vil det nye center tiltrække en masse af kommunens borgere, og også borgere der ikke tidligere har anvendt, og haft glæde af havnen. Også alle dem som ikke nødvendigvis har en bådplads i havnen eller er medlem i klubberne. 

Vi håber også at det nye center i samhørighed med det nye Halgodt kan støtte op om vores elskede Skovshoved Hotel. Med spændende og sjov aktivitet for hele familien håber vi, at stedet kan være med til, at bidrage til, og støtte op om, en udvikling hvor Skovshoved Hotel for turister er et attraktivt alternativ til at overnatte i København. 

Du kan løbende følge med i opbygningen af det nye Skovshoved Surf & SUP Center, og få nyheder om centeret. Følg os her: – www.skovsersup.dk 

– Skovshoved Surf & SUP Center | Facebook

– Skovshoved Surf & SUP center (@skovshoved.surfsup)

Vi er glade for, at det med hjælp fra nogle engageret og lokal aktive kommunalpolitikere er lykkes at bevarer Halgodt i Skovshoved havn, og med Skovshoved Surf & SUP Center, at tilføre stedet en helt ny aktiv dimension. 

Vi ses på havnen i 2022.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Betaling
HALGODT modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

HALGODT bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
HALGODT leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

HALGODT vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

HALGODT
Skovshoved Havn 14
2920 Charlottenlund

kontakt@halgodt.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@halgodt.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@skovsersup.dk