Et nyt Halgodt på vej!

Et helt nyt Halgodt er på vej, og vi glæder os rigtig meget til, at byde alle vores gæster velkommen til det nye Halgodt i foråret 2022. 

Siden Halgodts opstart i sommeren 2018 er stedets popularitet vokset støt og hurtigt. Vores moderne forsamlingshus med en uformel, afslappet og lokal autentisk maritim atmosfære, krydret med sjov og spændende aktivitet, er ikke alene blevet et tilløbsstykke for mange i lokalområdet men stedet tiltrækker i dag gæster fra hele Gentofte kommune, og de omkringliggende kommuner. 

Den store popularitet Halgodt har oplevet har i den grad udfordret stedets logitik og drift de sidste par sæsoner. Dette i en grad, at fortsat videreførelse af Halgodt på værftet ikke var professionelt forsvarligt. Ligeledes har vilkår og rammer på værftet ikke kunne tilfredsstille vores store ønske om, at videreudvikle Halgodt, hvor specielt udvikling af madudbuddet har været stærkt og længe ønsket, men ikke muligt. Vores store ønske om, at Halgodt skal være et attraktivt aktivitetssted i havnen med afspilning af musik, og afholdelse af levende aktivitet, har haft det svært. De meget rustikke lokaler har bevirket, at vi har været underlagt strenge restriktioner fra kommunen. Noget som har bevirket, at vi ikke har haft mulighed for, at skabe det spændende aktivitetsrum som er vores ambition og målsætning med Halgodt. 

Men specielt gæste sikkerheden på den nuværende lokation har været stærkt udfordret hvor kombinationen af værftsdrift og mange gæster, herunder mange børn, har givet flere farlige situationer i takt med, at antallet af gæster er vokset. 

Derfor tog vi inden denne sæson en beslutningen om ikke, at forlænge aftalen med værftet for videreførelse af Halgodt på værftet efter 2021 sæsonens afslutning. Vi har siden søgt efter en ny og hensigtsmæssig lokalitet således, at vores populære forsamlingshus i Skovshoved havn kunne videreføres. Det er med stor glæde, at vi nu i samarbejde med Gentofte kommune har fundet en rigtig god og fremtidssikret løsning for videreførelse af Halgodt i Skovshoved havn. 

Den nye lokation for Halgodt. 

Det var vigtigt for os, at den nye lokalitet kunne forblive Skovshoved havn. Det er her Halgodts sjæl og hjerte ligger. For vi mener, at Skovshoved havn fortjener et spændende og levende sted, et sted hvor alle er velkommen! Derfor er vi rigtig glade for, at vi kan forblive i havnen. 

Det nye Halgodt kommer til, at forblive i sydenden af Skovshoved havn. Vi rykker blot 80 meter ind i havnen. På det åbne græsareal som længe har stået tomt hen. Her vil vi bygge et helt nyt Halgodt op fra bunden. 

En rekreativ perle i Skovshoved havn er på vej!

På den nye lokation vil vi skabe et helt nyt Halgodt, og så alligevel ikke! For det er vigtigt for os, at bevare stedets DNA med det uformelle og rustikke maritime udtryk, samt den unikke afslappede stemning. Vi vil skabe et sted der er tro mod stedets nuværende profil, som et lokalt åndehul med autentisk maritim charme, og med et fortsat fokus på det lokale engagement. 

Det er således vores hensigt, at opfører et nyt Halgodt der er tro mod vores koncept, og på den måde flytter det nuværende Halgodt med den samme profil, sjæl og charme blot 80 meter længere ind i havnen ud mod Øresund. 

Det nye Halgodt bliver bygget op helt fra bunden. Det giver ikke alene mulighed for, at sikre ordentlige og gode driftsvilkår men også nye spændende anvendelsesmuligheder. Den nye bygning bliver nemlig isoleret, hvilket åbner op for, at stedet kan have aktivitet hele året rundt. På den måde vil det nye Halgodt bidrage til en spændende og levende Skovshoved havn hele året rundt. 

De nye og større rammer åbner også op for spændende nyudvikling af vores faciliteter, inde som ude. Således er det vores hensigt, at tilbyde et større udvalg af mad med en spændende varietet. Det nye Halgodt får hele tre madboder som hver har to forskellige køkkener. Det betyder, at vi fra 2022 sæsonen kan tilbyde hele seks forskellige madkøkkener med spændende og alsidige menukort. Ligeledes kommer der også en bod der tilbyder is og lækre desserter. 

Men de nye rammer, og det større areal, giver også mulighed for, at bygge en større version af Halgodt. Det betyder eksempelvis, at i kan integrerer ordentlige sanitære forhold i den nye bygning til glæde for os og vores gæster. Men den ny isoleret bygning kombineret med vores placering længere væk fra bebyggelse, og bagved værftsbygninger betyder, at vi har nogle hensigtsmæssige rammer til afvikling af musik og aktivitet til glæde for naboer, musikere og gæster. Vi glæder os derfor til, at udvikle vores forsamlingshus, og skabe nogle rigtig spændende aktiviteter i de kommende år. 

Velkommen til det helt nye “Skovshoved Surf & SUP Center”!

Udover det nye Halgodt som placeres på det midterste og største frie areal i sydenden af havnen, så har vi også af kommunen fået tildelt det lille frie areal længst mod øst, og her lancerer vi det helt nye Skovshoved Surf & SUP center. 

Ved Skovshoved Surf & SUP center kan du leje Paddelboard og Pedalboard, og afprøve, om Danmarks hurtigst voksende vandsport er noget for dig. Det er også et sted, hvor familien eller venner kommer for, at få en sjov dag på vandet sammen. Vi vil tilbyde kurser af professionelle instruktører, og der vil også være et tilbud om tilmelding til workout på vandet. Vi ønsker med det helt nye “Skovshoved Surf & SUP center”, at tiltrække nye som eksisterende brugere af Skovshoved havn. Fælles for dem alle vil være et ønske om en aktiv, hyggelig og sjov dag ved og på Øresund. 

Med kombinationen af det nye Skovshoved Surf & SUP center, og det helt nye Halgodt, fuldendes vores ambition og stærke ønske om, at skabe relevante, spændende og levende aktiviteter i havnen. Vi tror, at den store folkelige alsidighed i vores tilbud, kombineret med det åbne moderne forsamlingshus, vil gøre Halgodt til en spændende rekreativ perle i Gentofte kommune. En perle der ikke alene bliver til glæde for de nuværende brugere af havnen men også et spændende og sjovt samlingspunkt for mange nye brugere af havnen. 

Velkommen til det helt nye Halgodt & Skovshoved Surf & SUP center i 2022! Det er med stor glæde, at det er lykkes os i samarbejde med Gentofte kommune, at sikre en fremtid for Halgodt i mange år fremover. Vi glæder os utrolig meget til, at skabe denne nye rekreative perle i Skovshoved havn. 

Der skal lyde en stor tak til alle der enten direkte eller ind-direkte har hjulpet med, at realiserer dette projekt (Ingen nævnt – ingen glemt!). Tak til Gentofte kommune, til lokalpolitikerne, og alle dem som i gennem processen med stort engagement har hjulpet med at realiserer denne spændende løsning med et helt nyt spændende Halgodt i Skovshoved havn. Det er vores plan at det nye Halgodt & Skovshoved Surf & SUP center skal åbne i foråret 2022. Vi vil løbende holde jer opdateret om fremdrift med etablering af byggeriet her på vores blog, samt på vores sociale medier, Facebook & Instagram. På vores website kan du også i løbet af vinterhalvåret følge nedtællingen til vores 2022 åbningsdag. 

Velkommen til det nye Halgodt i 2022.

Læs også artikel fra Villabyerne om det nye Halgodt: Populært åndehul har vokseværk: Meget mere streetfood på vej – sn.dk – Villabyerne

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Betaling
HALGODT modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

HALGODT bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
HALGODT leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

HALGODT vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

HALGODT
Skovshoved Havn 14
2920 Charlottenlund

kontakt@halgodt.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@halgodt.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@skovsersup.dk